Allereerst welkom op Jufdebbie.nl. Deze website is begonnen als een blog waarop ik, juf Debbie van een basisschoolklas, jou kan informeren over het basisonderwijs in Nederland en alles wat daarin speelt. Doordat ik dagelijks voor de klas sta, weet ik immers precies wat ouders en kinderen bezighoudt. En dat is heel wat!

Inmiddels is jufdebbie.nl uitgegroeid tot een professionele website met informatie over de verschillende onderwijsvormen in ons land. Wanneer je op zoek gaat naar een basisschool voor je kind, wil je immers de school vinden die helemaal bij jullie past. Veel ouders hebben echter geen idee wat de verschillende onderwijsvormen precies inhouden, want wat is nu precies het verschil tussen Montessorionderwijs en een Jenaplanschool? En is de Vrije School echt zo vrij of heeft die naam een heel andere herkomst?

Op jufdebbie.nl lees je welke onderwijsvormen er in Nederland zijn en wat deze precies inhouden. Daarnaast hoop ik je te inspireren met leuke ideeën, geef ik je natuurlijk het laatste onderwijsnieuws en is er aandacht voor belangrijke gebeurtenissen in de basisschooltijd van je kind.

Groetjes,

Het team van Jufdebbie.nl